5 + 1 tipp a Búzafű italpor elkészítéséhez + a fogyasztáshoz

A Mannavita Búzafű Italpor elkészítése és fogyasztása rendkívül egyszerű és gyors, így bárki számára könnyen elérhetővé teszi a búzafű valamennyi felbecsülhetetlenül értékes hatását. 

Következzen most néhány tipp annak érdekében, hogy a Mannavita Búzafű Italpor a lehető legkitűnőbb hatásfokkal szívódhasson fel, s így Ön a lehető legtöbb egészséget támogató hatását élvezhesse.

5 + 1 tipp a Búzafű Italpor elkészítéséhez

1.) Mennyit fogyasszunk a búzafű italporból?termek1

A Mannavita Búzafű Italporból eleinte napi két alkalommal fogyasszunk 1 púpozott kiskanálnyi mennyiséget, ami körülbelül 4 grammnak felel meg alkalmanként. Így szervezetünk hozzászokhat a búzafű igen erőteljes méregtelenítő és lúgosító hatásaihoz.

A későbbiek folyamán ez a kezdeti napi kétszeri adag fokozatosan növelhető napi 4 alkalomra, mely tökéletesen feltölti szervezetünket a búzafű valamennyi értékes hatóanyagával.

2.) Mivel fogyasszuk a búzafű italport?

A Mannavita Búzafű Italport a legteljesebb hatás érdekében tiszta vízzel célszerű elkeverni, mivel így nem keveredik más összetevőkkel, és akadály nélkül, könnyen és gyorsan tud felszívódni szervezetünkben.

3.) Mikor fogyasszuk a búzafű italport?

A búzafű italpor első adagját javasolt éhgyomorra meginni, mert így tud a legtökéletesebben felszívódni és hasznosulni szervezetünkben a búzafű valamennyi hatóanyaga.

A búzafű ital megivása után lehetőleg legalább fél óráig ne együnk, igyunk semmit, mivel ez biztosítja, hogy a búzafű összetevői teljesen sértetlenül szívódhassanak fel a vérkeringésbe, majd pedig onnan eljuthassanak valamennyi sejtünkhöz.

A búzafű italpor további adagjait is célszerű étkezéseket megelőzően legalább fél órával elfogyasztani, hogy így könnyítsük meg a búzafű maradéktalan felszívódását és hasznosulását.

4.) Gyerekek is fogyaszthatják a búzafű levét?

Mivel a búzafű teljesen természetes növény, így tulajdonképpen bárki fogyaszthatja. Ennek megfelelően gyerekek is ihatják, akár már 2 éves kortól. Arra figyeljünk, hogy a felnőtt adag körülbelül felét fogyasszák el, hiszen a gyerekek testsúlya kisebb, mint egy felnőtté, így ehhez érdemes viszonyítani.

5.) Mennyi folyadékot igyunk a búzafű italpor fogyasztása mellett?

Mivel a búzafű rendkí6vül erőteljesen beindítja szervezetünkben a méregtelenítést és lúgosítást, ezért roppant lényeges, hogy a búzafű-kúra alatt elegendő mennyiségű folyadékot fogyasszunk, hogy ezzel segítsük a kiválasztást és szervezetünk tisztulását. 

Így a napi legalább 2-3 liter, lehetőség szerint tiszta víz elfogyasztása okvetlenül fontos része a búzafű italporral történő kúrának.

+ 1.) Meddig ihatjuk a búzafű italport?

A búzafű ital fogyasztásának nincs időbeli korlátja, mivel a búzafű nem gyógyszer, hanem egy rendkívül egészséges táplálék, így káros mellékhatásaitól sem kell tartanunk.

Éppen ezért folyamatosan, korlátozás nélkül fogyaszthatjuk, és élvezhetjük méregtelenítő, lúgosító és egyéb egészséget támogató hatásait.